Make your own free website on Tripod.com
 

Homepej ini telah diperbaharui pada 2002/01/08 03:50:14 +0900

 
  

  
 

Siapa itu PKPMJ?

 
  

Persatuan Kebangsaan Pelajar-Pelajar Malaysia di Jepun(PKPMJ) atau Malaysian Students Association in Japan (MSAJ) telah ditubuhkan pada tahun 1976 dengan tujuan untuk menjaga kebajikan pelajar-pelajar di Jepun. Persatuan ini adalah terbuka kepada semua pelajar warganegara Malaysia yang menuntut atau menghadiri kursus di Jepun melebihi enam bulan. Diharapkan dengan adanya homepej ini, pelajar-pelajar Malaysia yang berada di Jepun ini dapat mengetahui aktiviti PKPMJ. Kepada sesiapa yang ingin menjadi ahli persatuan ini, sila menghubungi AJK atau wakil PKPMJ di institusi yang terdekat.

Logo PKPMJUntuk menjadi ahli Persatuan Kebangsaan Pelajar di Jepun, anda perlu mengisi borang yang ada pada majalah Tunas atau borang dalam bentuk pdf di sini.Dan hantarnya kepada AJK Perhubungan dengan bayaran masuk sebanyak 3000 yen. Bayaran hanya dikenakan sekali sahaja. Dengan menjadi ahli persatuan ini, anda boleh menyertai aktiviti-aktiviti persatuan ini tanpa bayaran. Ini termasuk seminar kerjaya yang merupakan suatu peluang keemasan untuk mendapat kerjaya anda.

 
  
 
Sekiranya terdapat sebarang maklumat yang kurang tepat atau kesilapan dalam homepej ini, sila beritahu kepada AJK Perhubungan Media.
 
  
     
  
Homepej ini adalah paling sesuai dilihat dengan Internet Explorer 5 , atau Netscape Communicator 4.7 ke atas
  
     
  
Hakcipta © 2000 - 2002 Persatuan Kebangsaan Pelajar Malaysia di Jepun (PKPMJ).